Alkar tetoválás

alkar tetoválás

Az alkar tetoválást azoknak ajánlott bevállalni, akik szeretik megmutatni a testüket díszítő alkotásokat, mivel nem minden évszakban hord az ember hosszú ujjú felső ruházatot.

Mivel a tetoválások sok mindent elárulhatnak egy ember személyiségéről, így az alkar tökéletes hely lehet megmutatni, mi rejlik bennünk.

Persze nem minden ember ragaszkodik a jelentéssel bíró tetoválásokhoz, vannak akik számára az okoz örömöt, ha a tetoválás egyfajta díszítésként szolgál testükön.

Mindegy mi motivál bennünket, ha alkar tetováláson gondolkodunk, hiszen ez a terület rengeteg féle designt tesz lehetővé, legyen szó egy nagyobb mintáról vagy csak egy pici feliratról.

Törekedjünk arra, hogy minél egyedibb mintát válasszunk, hiszen ez a terület sokkal többet van szem előtt, mint mondjuk egy hát vagy hasi rész.

Jó hír azoknak, akik félnek a fájdalomtól, hogy az alkar nem a legfájdalmasabb hely a testen, ezen belül is a külső része a legelviselhetőbb.

Ha rászánjuk az időt egy kis kutatásra a neten alkar tetoválás ötletek iránt, akkor felfedezhetünk némi eltérést egy női és egy férfi minta között, hiszen a két nem ízlése itt sem minden esetben egyezik. Ezért választottuk ketté külön pontba őket, hogy mindenki a saját ízléséhez mérten tudjon ötletelni.

Női alkar tetoválás

Az alkar belső része tökéletes választás lehet bárki számára, különösen egy olyan nőnek, aki előre is gondolkodik, hiszen ezt a testrészt kevésbé éri a Nap (kevesebb esély van rá, hogy a tetoválás fakulásnak indul), illetve idősebb korban nem ráncosodik annyira ez a rész.

Azok a nők, akik alkar tetoválást viselnek magabiztosságot, erőt sugároznak, hiszen maga a tetoválás egy fájdalmas folyamat legyen szó bármelyik testrészről.

Női alkar tetoválás

Férfi alkar tetoválás

Vitatkozhatnánk arról, melyik nem viseli el jobban a fájdalmat és vállal be egy nagyobb volumenű mintát, de talán a férfiak esetében az alkaron gyakrabban találkozhatunk egy méretesebb motívummal, köszönhetően annak, hogy a férfi alkar általában nagyobb méretű, mint egy női.

Ezért több lehetőséget nyújt egy részletesebb minta kidolgozására.

Például egy geometriai stílusú tetoválás jól mutat ezen a testrészen akár önmagában, akár kitöltő elemként, de a lehetőségek tárháza végtelen!

Férfi alkar tetoválás
Megosztom mással is: