Hogyan készülj, ha tetováltatni jössz?

Fontos a tetoválandó felület hidratálása, így a jó bőrminőséggel megkönnyíted és felgyorsítod a munkafolyamatot. Krémezd testápolóval reggel és este! Száraz bőrre zsíros krémet, zsíros bőrre erősen hidratáló krémet szerezz be! Válassz jó minőségűt, a tetoválást a legyógyulás után ezzel kell majd ápolnod!

Az időpont előtti 1-2 napban jól pihend ki magad! A tetoválás készítése nem túl kellemes beavatkozás, pláne több órán keresztül, ezért kérlek, mindenképp pihend ki magad; aludj egy nagyot előző este! Ha kimerülten jössz, a fájdalomtűrő képességed és a türelmed is csökken.

1-2 nappal a tetoválás előtt igyál több folyadékot, lehetőleg vizet!

Aznap reggel mindenképp egyél valami finom reggelit, ha nem szokásod, akkor is próbálj meg egy szendvicset leküzdeni! Ha üres hassal állunk neki a tetoválásnak, fennáll a veszélye annak, hogy rosszul leszel vagy elájulsz. A kellemetlen fájdalom mellett legalább nem zavar az is, hogy korog a gyomrod.

Túlélő felszerelés:

Miután az egész napod a tetoválásról szól, érdemes összekészíteni pár dolgot, mintha csak a strandra mennél. Mindenképp hozz valami játszós ruhát magaddal, ami kényelmes, és amit nem sajnálsz, mert előfordulhat, hogy rácsöppen a festék, esetleg véres lesz. A megfelelő ruha kiválasztásánál fontos szempont az is, hogy hova tetoválunk, tehát a felületet jó, ha könnyen szabaddá tudjuk tenni.

Lányok

  • comb, lábszár, vádli, csípőcsont környéke:  rövidnadrág, kisgatya, megkötős fürdőruha bugyi
  • felkar, váll: spagetti pántos top, atlétatrikó, csőtop
  • hát: egy felesleges T-shirt tökéletes, majd szétvagdosom a célnak megfelelően
  • has, szegycsont, mellkas: csőtop, megkötős fürdőruha felső

Fiúk

  • comb, lábszár, vádli:  rövidnadrág
  • felkar, váll: atlétatrikó

Hozz bármit, amivel elszórakoztatod magad: laptop, tablet, mp3 lejátszó, fülhallgató, töltő(!), könyv, újság, stb.

Szendvics, chips, keksz, csoki, bármi, amit szívesen csipegetsz közben; ebéd – van mikró, meg tudjuk melegíteni, de természetes rendelni is tudunk.