Rupf Vera

2016 óta foglalkozom tetoválással, elég kanyargós út vezetett idáig, de végül megtaláltam azt a kreatív szakmát, melyben ki tudtam teljesedni.

A Corvinus Egyetem Tájépítészeti karán végzett tanulmányaimat követően kezdtem el komolyabban rajzolni a Corvin rajziskolában, közben megszereztem egy alkalmazott grafikus végzettséget.

Sokáig érlelődött bennem a gondolat, hogy belefogjak-e a tetoválásba, jó ideig nem éreztem magamban hozzá elég bátorságot. Időközben szembejött velem a Budapest Tetováló Akadémia képzése, s mivel úgy véltem, az intézményes rendszerekben jobban tájékozódom, jelentkeztem az ottani tanfolyamra; elvégzése óta formálódik saját alkotói stílusom.

Alapvetően blackwork, dotwork stílusban dolgozom, ritkán használok színeket. Legfőbb inspirációs forrásom a természet, növények és állatok világa. Részletes aprólékos minták elkészítése kifejezetten közel áll hozzám. Személyre szabott, egyedi tervezésű mintákat készítek vendégeim ötletit saját koncepciókkal összehangolva. Igazán megtisztelő feladat, egy olyan “élő, organikus vászonra” alkotni, mint az emberi test. Tetoválóként egy életre szóló alkotásokat készítünk.