Molnár Orsi

6 éve, hogy hivatalosan tetoválok. Azért mondom „hivatalosan”, mert a gyakornoki időm kezdetét tekintem a kiindulópontnak, de igazából három évvel korábban kezdtem, és úgy érzem, ez az igazi szám erre a kérdésre. Mielőtt tetováló művész lettem, és gyakornoki időm első 1,5 évében hostessként dolgoztam egy koreai karaoke privát bárban. Szülővárosomban (Budapesten) kezdtem el tetoválni, miután befejeztem az iskolát és porcelánfestőként diplomáztam.

A stílusomat melankolikus, aprólékos, blackwork, fineline és single needle stílusként szeretném jellemezni. A legtöbb ihletet a természetből, a hagyományokból és más művészetekből, képzőművészetből kaptam. 

A tetoválás nemcsak a megjelenésemet változtatta meg, hanem megváltoztatta az életemet, és azt, hogy hogyan látom a világot más szemszögből. Lehetőségem volt bejárni a világot, miközben dolgozhattam. 2017 júliusában volt az első vendéghelyem, majd a következő hat hónapban 5 vendéghelyem volt. Ezt követően 2018-ban 12-t csináltam. Szó szerint minden egyes hónapban kimentem a repülőtérre. Ez volt a legjobb évem. Egyedül voltam, de nagyon jó élmény volt számomra látni, hogy egyedül mire vagyok képes, főleg Hongkongban. Rengeteg nagyszerű emberrel találkoztam, és még több nagyszerű művésszel tudtam beszélgetni és együtt dolgozni. És elmondhatom, hogy nagyon szép kollekció került a testemre. Többször utaztam csak tetoválás céljából. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű élmény mindenkinek, aki nagy rajongója a tetoválásnak.